Dr. Mihalik Péter ügyvéd egyéni ügyvédi irodáját 1992. szeptember 1-jén nyitotta meg. Az egyéni ügyvédi iroda létszáma jelenleg két fő: dr. Mihalik Péter ügyvéd és dr. Simon Ágnes alkalmazott ügyvéd. Az iroda együttműködő partnere dr. Kavalák Gabriella ügyvéd.

Az iroda szakterülete gazdálkodó szervezetek képviselete, társasági jogi ügyek, csőd-, felszámolási- és végelszámolási eljárások, ingatlanügyek, gazdasági, polgári és közigazgatási perekben történő képviselet, munkaügyek.


Dr. Mihalik Péter ügyvéd szakmai önéletrajza:

1958-ban született. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán diplomázott 1985-ben summa cum laude fokozattal. 1989. óta ügyvéd, 1992. óta egyéni ügyvéd. Ügyvédi praxisában szakterülete a társasági jog, gazdálkodó szervezetek jogvitái, csőd- és felszámolási eljárások, gazdasági, közigazgatási és munkaügyi perek.

Munkája során szakmai tapasztalatot szerzett a nyilvánosan működő és a tőzsdén jegyzett részvénytársaságokra, a hitelintézetekre és a pénzügyi vállalkozásokra, a biztosítóintézetekre, az utazási vállalkozókra, a privatizációs tanácsadókra irányadó jogszabályok gyakorlati alkalmazásában.

Nyelvismerete: angol

Továbbképzések:

2009    International Legal English Certificate

2012    Adótanácsadó szakképesítés


dr. Mihalik Péter ügyvéd
huneng
 
 
© Arconsult Kft.